المقادير
رز-كبدة فراخ - لوز - زبيب - سمنه بلدي -معلقة صلصه - معلقة سكر - قرفه - ملح وفلفل - بهارات - مكعب ماجيطريقة التحضير
اضيفي معلقة السكر الى الحله وقلبيها كويس حتى تحمر وتبقى زي الكرامل وبعدين حطي معلقة السمنه والبهارات والملح والفلفل والقرفه ومكعب الماجي ومعلقة الصلصه وقلبيهم شويه وبعدين حطي فوقهم الميه و لما تغلي الميه حطي فيها الرز وسويه زي الرز العادي
هاتي طاسه وحطي فيها معلقة سمنه وحمري الكبده شويه وبعدين اضيفي الذبيب واللوز وحمريهم كويس
ادمي الرز واخلطي معاه شوية كبده وزبيب واللوز وحطي شويه على الوش
وبالهنا والشفا طبق رز جميل ويشرفك