المقادير :
كيس كاليماري مجمد بتقطع ويتنضف ويتبل في ماية بصل + روز ماري+زعتر + كمون+ملح+ شطه
نجيب طبق فيه فيجيتار او بقسمات مطحون ومتبل وطبق فيه 3 بيضات مخفوقه مع ماية بصل وملح وكمون وطبق تالث فيه دقيق ابيض + طاسة زيت غزير
الطريق ::يصفي الكاليماري من التتبيله ويوضع كميه منه في الدقيق و يقلب جيدآ ثم ينفض جدآ من الدقيق ثم يوضع البيض المخفوق ويصفي من البيض ثم يوضع في البقسمات ويقلب جيدآ وياخذ واحده وحده ويقلي في زيت غزير ساخن جدآ ثم يخرج علي ورق مناديل حتي ينزل منه الزيت
والف هنا