انهاردة انا بقول لست البيت متحتاريش تانى وتزعلى ولادك وتزعلى نفسك وكل الى تعرفيهم لما تقوللهم الفريسكس فى المطاعم مضرة وتمنعيهم عنها مع ان انتى كمان بتحبيها لانها ببساطة هيا الاكلة الى بيعشقها ملايين من الناس
البطاطس الفريسكس المقرمشة والجميلة المغرية الى كلنا لو روحنا اى مطعم وطلبنا اى وجبة لازم نطلبها مع الاكل وكمان احيانا بنطلبها لوحدها وناكلها كسناكس
من انهاردة متقلقيش هتوفرى تكاليف المطاعم وكمان هتحافظى على صحت وصحة اسرتك تعالوا مع بعض نشوف الطريقة
كيلو بطاطس مقطع أصابع
1 كوب دقيق
نصف ملعقة صغيرة بابريكا
1 ملعقة صغيرة كركم
1 ملعقة صغيرة ملح
2 ملعقة كبيرة بيكنج باودر
طريقة العمل
- تقطع البطاطس أصابع
- ثم تخلط بالدقيق والبكينج باودر والبابريكا والكركم والملح مع قليل من الماء حتى تلتصق بالبطاطس
وبعدين نتركها ساعة تلتصق بالبطاط
س ويستحسن فى التلاجة
وبعدين نحمرها فى زيت غزير وبالف هنا وشفا
متنسوش تدعولى
ودا كمان فيديو لطريقة اخرى