السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
ومكملين معاكم فى مجموعة مواضيع حفظ الاطعمة وعاوزة اقولكم ان الموضوع دا الى هو تخزين وحفظ الاطعمة بيسهل علينا كتير اوى وبالذات للمرأة العاملة او الى بيطب عليها ضيوف فجأة ومش بتبقى عامل حسابها على طول تطلع من الف,ريزر وتطبخ كانه طازج وانهاردة هنتكلم عن تخزين خضار جميل اوى وناس كتير بتحبه وكمان مفيد جدا لجسم الانسان هقولكم الطريقة ولو عجبتكم امانة ادعولى بالهداي
فى طريقتين
الأولى انك هتسلقى البسلة فى مية بتغلى خمس دقايق بس وعلى طول تصفيها وتحطيها فى مية بتلج عشان اللون وكدا يفضل اخضر
الطريقة التانية انك تفصصيها وتغسليها كويس اوى وتحطيها فى اكياس وعلى الفريزر
بس احيانا الطريقة دى متكونش مضمونة لانها ساعات ممكن متستواش بسهولة
انا عن نفسى بحب الطريقة الاولى انى اديلها غلوة بسيطة وبحب احط معاها نصف معلقة سكر بتخلى البسلة طعمها مسكر لما تيجى تطبخيها بتبقى حلوة اوى
يارب تكونو استفدتوا
اقرأ ايضا
طريقة حفظ القرنبيط فى الفريزر
طريقة حفظ وتخزين السبانخ
طريقة تخزين وحفظ القلقاس