السلام عليكم...اليوم سوف نقدم لكم اكله شهيه جدا ومفيده جدا فى نفس الوقت وسهله جدا وان شاء الله تعجبكم حتى اللى مبتعرفش تطبخ فيكو يا بناويت هتتعلم معانا لان انا هشرحلكم بالتفصيل بس اهم حاجه انكم تراعو المقادير وعدد الافراد اللى هتقدميلهم الاكله وان شاء الله يكون فى استطاعة اى وحده انها تجيب المقادير هى مقاديرها مش غاليه واى وحده هتكون قادره انها تعملها لزوجها واولادها وتعجبهم جدا كمان باذن الله واكلتنا عباره عن جلاش وفلفل وصوص الصويا مع مراعاة عدد الافراد عشان متكونش اخر مره تعملى الاكله دى فيها وكل العائله تعجبها يلا بقى يا بناويت تابعوا معايا المقادير والطريقه دى وانا هحاول اشرحلكوا بالتفصيل :-
اصابع جلاش بالخضار
2 بصله مبشورة
بسله
ثوم
نصف ك جلاش
ملعقة زيت
زنجبيل
جزرة كبيرة مبشورة
عودان كرفس مفرومان
ربع كيلو لحم مفروم
حبة فلفل رومى مفرومه
صويا صوص
ملعقة صلصة
ملعقة سمسم
الطريقه :
1- يوضع الزيت والزنجبيل واللحم على النار ثم تضاف الخضر مع التقليب وتضاف الصلصه والسمسم
2- يحشى بها الجلاش المدهون بالزبد وتزج فى فرن حار