اقدم لكم اليوم أفضل وأسهل طريقة عمل البيتزا في المنزل ، وهي طريقة سهلة وبسيطة علي كل ست مصرية
قومي بتقسيم العجينة الي نصفين ثم فرد نصف في الصينية المخصصة ثم ضيفي الجبن عليها.
افردي النصف الاخر من العجينة عليها.
قومي بعمل عدة ثقوم باستخدام الشوكة.
ضيفي الصلصة عليها بعد خلطها بالخل والكاتشب.
ضيفي باقي الجبن الرومي واللحب المفروم والزيتون والفلفل علي الوجة
دخليها فرن ساخن جدا
بعدين بنهدي عليها النار
بتستغرق حوالي 10 دقايق في الرف اللي تحت
و حوالي 10 دقايق ايضا تحت الشوايه
و بتكون النار هاديه جدا
وهذا شكلها بعد خروها من الفرن.
قومي بعجن جميع المقادير بعضها حتى تتكون لديك عجينه متماسكه ، ثم ضعيها في مكان دافئ لمده نصف ساعةالمكوناتنضيف السكر الى الخميره و بعض من الماء
الطريقة
- نصف كيلو دقيق فاخر
- معلقة كبيرة خميره فوريه
- معلقة كبيرة سكر
- 3 معلقة كبيرة زيت زيتون
- كوب لبن
- صلصه
- 4 معلقة كبيرة كاتشب
- 2 معلقة كبيرة خل
- فلفل رومي الوان
- جبن رومي
- جبن مونزريلا
- لحم مفروم
قومي بتقسيم العجينة الي نصفين ثم فرد نصف في الصينية المخصصة ثم ضيفي الجبن عليها.
افردي النصف الاخر من العجينة عليها.
قومي بعمل عدة ثقوم باستخدام الشوكة.
ضيفي الصلصة عليها بعد خلطها بالخل والكاتشب.
ضيفي باقي الجبن الرومي واللحب المفروم والزيتون والفلفل علي الوجة
دخليها فرن ساخن جدا
بعدين بنهدي عليها النار
بتستغرق حوالي 10 دقايق في الرف اللي تحت
و حوالي 10 دقايق ايضا تحت الشوايه
و بتكون النار هاديه جدا
وهذا شكلها بعد خروها من الفرن.