اهلا بكل ستات البيوت الجميلات اللاتى يحبون عمل اكلات مختلفة لاسرتهم الكريمة
اليوم هقدم لكم
البط طعمه حلو اوى وبتكون لحمتة طريه اوى علشان كده انا جبتلك طريقة عمله
اليط يستخدام فى اكتر من اكله وكثير من السيدات يحشون البط بالبصل والبرتقال والفريق
وبانواع كتير اوى بس انا انهارده جبتلكم البط محشى بالبصل جربيها لاسرتك وقولى اى رائيك ياست الكل تبعى معنا طريقة التحضير وقومى بتحضير المقادير المطلوبة
المقادير
بطة كبيرة
كيلو بصل يقشر ويفري
نصف ملعقة كبيرة زبد
ملعقة صغيرة خل
ملح
فلفل
كمون
للتقديم
أرز مفلفل
طريقة التحضير
قومى بتتبيل البطة بالملح والفلفل من الداخل والخارج
خذى نصف مقدار البصل ويدعك جيدا بالملح والفلفل والكمون
قومى بحشو البطة بالبصل وتوضع في فرن مدة نصف ساعة
ثم تهدأ درجة الحرارة لتصبح متوسطة الحرارة
يرفع الغطاء من حين لآخر وترش البطة بالصلصة المتخلفة وتقلب حتى يتم النضج
وبعد كدا قومى بعصر باقي البصل من الماء ويشوح في الزبد يضاف الخل ويتبل البصل
بالملح والفلفل والكمون ويترك علي النار حتي يتشرب
يفلفل الأرز مع إضافة
الصلصة المتخلفة من البطة وتقطع البطة قطعا متوسطة
يغرف الأرز في قالب مستدير مجوف
ويقلب في طبق التقديم ويوضع البصل المجهز في الوسط
وترص قطع البط حول الارز ويقدم..
اليوم هقدم لكم
طريقة عمل البط بالبصل
وهى طريقة سهلة جدا اكتر الناس يحبون البطالبط طعمه حلو اوى وبتكون لحمتة طريه اوى علشان كده انا جبتلك طريقة عمله
اليط يستخدام فى اكتر من اكله وكثير من السيدات يحشون البط بالبصل والبرتقال والفريق
وبانواع كتير اوى بس انا انهارده جبتلكم البط محشى بالبصل جربيها لاسرتك وقولى اى رائيك ياست الكل تبعى معنا طريقة التحضير وقومى بتحضير المقادير المطلوبة
المقادير
بطة كبيرة
كيلو بصل يقشر ويفري
نصف ملعقة كبيرة زبد
ملعقة صغيرة خل
ملح
فلفل
كمون
للتقديم
أرز مفلفل
طريقة التحضير
قومى بتتبيل البطة بالملح والفلفل من الداخل والخارج
خذى نصف مقدار البصل ويدعك جيدا بالملح والفلفل والكمون
قومى بحشو البطة بالبصل وتوضع في فرن مدة نصف ساعة
ثم تهدأ درجة الحرارة لتصبح متوسطة الحرارة
يرفع الغطاء من حين لآخر وترش البطة بالصلصة المتخلفة وتقلب حتى يتم النضج
وبعد كدا قومى بعصر باقي البصل من الماء ويشوح في الزبد يضاف الخل ويتبل البصل
بالملح والفلفل والكمون ويترك علي النار حتي يتشرب
يفلفل الأرز مع إضافة
الصلصة المتخلفة من البطة وتقطع البطة قطعا متوسطة
يغرف الأرز في قالب مستدير مجوف
ويقلب في طبق التقديم ويوضع البصل المجهز في الوسط
وترص قطع البط حول الارز ويقدم..