نص كيلو كنافة
كوب سمنة سايحة سخنة
نص كوب حليب
نص كوب سكر بودرة
فانيلا
الكاسترد البيتي
كوبين حليب سااايل
3 ملاعق كبيرة زبدة طرية
10 ملاعق كبيرة سكر يعني ثلثين كوب سكر
بيضتين كبااااااار - 2 صفارتين كبااار
فانيلا - رشة ملح
8 ملاعق كبيرة نشا
الشربات الخفيف
كوب ونص سكر
كوب ونص مية
ربع معلقة صغيرة ملح ليمون او عصير ليمونة كبيرة
بسم الله الطريقة
في كسرولة نحط السكر والمية على نار هادية ونقلب بالمعلقة كويس اوووي
ونفضل نقلب السكر على نار هادية
لغاية مااا كل السكر يذوووب وقاع الحلة تبااان
صافية دلوقتي نعلي النااار عشان الشربات يغلي
لما يغلي الشربااات زي كده نعصر الليمونة
ونقلبها بالمعلقة ثانية بسس
ونسيب الشربات على نار هادية لمدة 10 دقايق بسسس
وبعدها نطفي النااار ونسيبه على البوتجاااز
طبق زجاجى او استلنس تضع الكنافة عليها السمنة السايحة
والسكر البودرة والحليب والفانيلا ونقلب كله على بعضه
جيدا لمدة دقيقتي ونقسم الكنافة قسمين
قسم كبير الثلثين وقسم صغير الثلث
وسوف تتعرفى اكثر مع مشاهدة الفيديو
ونكبسه كويس اوووي بالصينية
باقى الشرح فى الفيديو المصور