المقادير:
نصف كيلو دجاج مقطع مكعبات
- كوب زبادى
2 معلقة مسطردة
1 بصلة مفرومة
6 فصوص ثوم مفرومين
معلقتين زعتر
معلقة صلصة
فلفل وملح
2 معلقة زيت زتون
عصير ليمون
الطريقة :
من المكونات جميعها التى حضرناها نعد تتبلية للفراخ عن طريق خلط لجميع المكونات السابقة مع بعضها وتتبيل قطع الفراخ بها مع تركها لمدة 7 ساعات أو أكثر
أحضرى الأسياخ الخشبية بعد وضعها فى المياه لمدة ساعة حتى لا تحترق وأغرزى بها قطع الدجاج
ضعى مع الدجاح طماطم وبصل وفلفل الوان مقطعين مكعبات
ضعيهم على البوتجاز وغطيهم قليلا أدخليهم الفرن وتترك لمدة نص ساعة


