طريقه الميلك شيك
الميلك شيك عباره عن ايس كريم ولبن لازم يكون ساقع اوى لاو لو اللبن مش لسه طالع من الثلاجه مش حيطخن والايس كريم يسيح فيه وينضربوا فى الخلاط لو حتستعملوا ايس كريم فانيليا يعنى ابيض يبقى محتاجيين سيرب بالطعم اللى نتوا عايزينه بس لو حتستعملوا مثلا ايس كريمةشيكولاته او فراوله مش محتاجيين سيرب. اما الاسمكوزى عباره عن فواكه لازم تكون مجمده (فراوله-مشمش -مانجه - توت عنب خوخ) وبعدين لبن ساقع وبينضاف عليه سكر وممكن حسب الرغبه لو سكر دايت وينضرب فى الخلاط . البعض يضيف زبادى للخليط وفيه ممكن يضيفوا عصير فواكه بس اعتقد كفايه الفواكه المجمده وممكن استعمال نوع واحد من الفواكه وممكن اثنين او اكتر حسب الرغبه