نجوم مصرية
منتديات نجوم مصرية منتديات شباب وبنات بنات طبخ و وصفات



تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل




البطاطس البوريه بالحم المفروم

 

المقادير


كيلو بطاطس صغيرة الحجم
ربع كيلو لحمة ناعمة
ملح و بهار و قرفة
3 ملاعق صلصة
تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل


3اكواب شوربه


الطريقة

- نقشر البطاطس ثم نفرغها من الوسط
نقورها مثل المحشى

نقلي البطاطس فى الزيت حتى تصفر .

على ورق نشاف لنتخلص من الزيت الزائد

نحمر اللحمة و نتبلها بالملح و البهار و ندعها لتبرد
نقوم بحشو البطاطس باللحمة بحيث تملأيها بشكل كامل

طريقة عمل الصوص
نضغ الصلصة والشوربة على النار ونقوم بخلطهم مع بعض واضافة التوابل والملح ونقلبها حتى الغليان
- نرتب البطاطس في الحلة ثمونغطيهابالصوص

- ندعها على نار هادئة مدة ثلاث أرباع ساعة تقريباً و بعد أن
تنضج تقلب في صحن التقديم و تقدم مع الارز والسلطة

وممكن ان نضع البطاطس البوريه فى صنيةفى الفرن
بس مع تعديل بسيط هو ان الصوص يكون اكتر سماكةيعنى
2 اكواب شوربة بدل من3















المقال "البطاطس البوريه بالحم المفروم" نشر بواسطة: بتاريخ:



اسم العضو:
سؤال عشوائي يجب الاجابة عليه

الرسالة:


رابط دائم

مواضيع مشابهة:
المسقعة بالحم المفروم طريقة وصور
طاجن القرنبيط بالحم المفروم
طريقه عمل البطاطس البوريه اللذيذه
عمل البطاطس البوريه

Powered by vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
جميع الحقوق محفوظة © fmisr.com منتديات نجوم مصرية