المقادير 1 كيلو جمبرى 2 معلقة كبيره أرز مدقوق ناعم ربع رأس ثوم مفرى ملح - فلفل - كمون 1 ملعقة كبيره دقيق زيت للتحمير 1 ملعقة كبيره بقدونس مفرى 1 ملعقة كبيره شبت مفرى الطريقه : 1 - يغسل الجمبرى جيدا ثم يقشر ويدق حتى يلين فقط . 2 - يخلط بالارز والثوم والشبت والبقدونس ويعجن جيدا الى ان يصبح عجينه متوسطه الليونه مع تتبيله بالملح والفلفل والكمون . 3 - يشكل اصابح أو دوائر ثم يغطى بالدقيق جيدا ويحمر فى الزيت ويقدم على فرشه من البقدونس أو مع صلصة الطماطم . الف هنا وشفاhttp://100fm6.com/vb/images/icons/icon14.gif |
عندى تعديل بسيط أو إضافة بسيطة
وهى نزود بصلة متوسطة وكسبرة ناشفة وكسبرة خضراء وانشاء الله تطلع جميلة |
مواضيع مشابهة: | ||||
› طريقة عمل كفتة الجمبرى اكلة مصرية جميلة | ||||
› طريقة عمل الجمبرى الروبيان احسن طريقة لتحضير الجمبرى | ||||
› طريقة عمل كفتة الجمبرى بطريقة سهله ولذيذة جدا |