نجوم مصرية
منتديات نجوم مصرية منتديات شباب وبنات بنات طبخ و وصفات



تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل




فراخ مشوية بالتوابل المغربية

 








فراخ مشوية بالتوابل المغربية

المقادير:

  • فرخة كاملة
  • ملعقة كبيرة كمون مطحون
  • 2 ملعقة صغيرة كاري
  • ملعقة صغيرة زنجبيل
  • 1/2 ملعقة صغيرة ملح
  • 1/4 ملعقة صغيرة فلفل أسود
  • ملعقة كبيرة زيت زيتون
  • أوراق كزبرة طازجة

تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل


الطريقة:
1- أحضري الفرخة واغسليها كويس، وسيبيها لمدة ربع ساعة في مصفاة، علشان تصفّي أي مية فيها.

2- أحضري طبق صغير، واخلطي فيه كل المكونات اللي عندك، وامسكي الفرخة وابدئي في عمل تجويف بين الجلد واللحم في جميع أجزاء الفرخة، مع عمل شقوق باستخدام السكينة في منطقة الصدر والأوراك.

3- أحضري الخليط اللي عندك وابدئي في توزيعه بين الجلد واللحم وداخل الفرخة، وسيبيها لمدة ساعتين علشان تتبل كويس بالخليط.

4- بعد كده شغلي الفرن على درجة حرارة متوسطة، وحطي الفرخة في صينية، ودخليها الفرن لمدة ساعتين أو لغاية ما تلاقي أنها احمرت من جميع الجهات.

5- بعد كده خرّجيها من الفرن، وحطيها في طبق التقديم.. وبألف هنا وشفا.








المقال "فراخ مشوية بالتوابل المغربية" نشر بواسطة: بتاريخ:



اسم العضو:
سؤال عشوائي يجب الاجابة عليه

الرسالة:


رابط دائم

مواضيع مشابهة:
طريقة عمل فراخ مشوية فى الفرن بيتى ومتجربة
طريقة عمل فراخ مشوية مع بطاطا وبطاطس بالروزمارى
فراخ مشوية علي الفحم روعه

Powered by vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
جميع الحقوق محفوظة © fmisr.com منتديات نجوم مصرية