طريقة عمل فراخ مشوية مع بطاطا وبطاطس بالروزمارى
من برنامج الستات مبيعرفوش يكدبوا
نضع الجبنه مع عصير الليمون والملح والفلفل والثوم وعصير الليمون ونقلب ثم
نضع الكرفس ونقلب جيدا ثم نضع بهم صدور الفراخ ونقلب جيدا حتى تتغلف
بالجبنه الكريمى ثم نرصهم فى بايركس ثم نضع ربع كوب الماء فى الصينيه ثم
نضعها فى الفرن لمدة 40 دقيقه ثم نقطع البطاطا والبطاطس والجزر ونضعهم فى
صينيه ونضع عليهم الروزمارى وقليل من شرائح الثوم وملعقتين زيت الزيتون
ونضعهم فى الفرن حتى ياخذ لون ذهبى ويقدم بجانب الفراخ وبالهنا والشفا