نجوم مصرية
منتديات نجوم مصرية منتديات شباب وبنات بنات طبخ و وصفات



تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل




رقاق باللحمة المفرومة

 

مساااء الورد



رقاق باللحمة المفرومة

المقادير:

  • 1/ 2 كيلو رقاق
  • 1/ 4 كيلو لحمة مفرومة معصّجة
  • شوربة لحم ساخنة
  • سمنة أو زبدة
  • ملح وفلفل


الطريقة:
1- ادهني الصينية بالسمنة أو الزبدة على حسب الرغبة، وبعد كده اسقي الرقاق بالشوربة علشان يطرى، وابدئي في رص نصف كمية الرقاق في الصينية.
تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل



2- بعد كده افردي كمية اللحمة المفرومة على الرقاق، وبعدين رصّي باقي كمية الرقاق، وادهني سطح الرقاق بكمية بسيطة من السمن أو الزبدة، ودخّلي الصينية في فرن ساخن، وبعد شوية قللي درجة الحرارة عليه، وسيبيه لغاية ما الوش يحمر، وبعد كده طلّعيه من الفرن وسيبيه يبرد شوية وبعد كده قطّعيه وقدّميه.. وبالهنا والشفا.






المقال "رقاق باللحمة المفرومة" نشر بواسطة: بتاريخ:



اسم العضو:
سؤال عشوائي يجب الاجابة عليه

الرسالة:


رابط دائم

مواضيع مشابهة:
بمناسبة قرب العيد صينية رقاق باللحمة المفرومة بالصور
برنامج الشيف شربيني طريقه عمل رقاق باللحمة - طاجن ارانب - ملوخيه بالارانب - سمبوسك بالجبنه
صينية رقاق بالحمة المفرومة بمناسبة العيد
رقاق باللحمة المفرومة عشان العيد بالصور

Powered by vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
جميع الحقوق محفوظة © fmisr.com منتديات نجوم مصرية