رقاق باللحمة المفرومة عشان العيد بالصور
*المقادير *
*حوالى كيلو رقاق او كيلو الى ربع *
* حسب مقاس الصينية *
*نصف كيلو لحمة مفرومة *بصلة كبيرة مفرومة*
*شوربة ساخنة*ملح وفلفل اسمر*زبدة *
*الطريقة*
*ندهن الصينية بالزبدة *وترش كل رقاق بالشوربة*
*نضع نصف كمية الرقاق ثم نضع اللحمة المفرومة المعصجة *
*بالبصل والملح والفلفل الاسمر *
* ثم نضع كمية الرقاق الباقبه *
* ونضع الزبدة فوق الرقاق *
* تدخل الصينية فى الفرن وبالف هنا *