السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
المقادير:
الطريقة:
1- هاتي صدور الفراخ المفرومة واخلطيها مع البقدونس والنعناع والفلفل الأخضر والثوم والبهارات والبيضة والبقسماط والملح وشوية زيت ذرة.
2- بعد ما تخلطي المقادير دي كلها مع بعضها شكليها على شكل كرات، ودخليها الثلاجة لمدة ساعة.
3- بعد مرور نص ساعة خرجيها من الثلاجة، واقليها في الزيت وخدي بالك إنك تهدّي النار عليها علشان تتحمر كويس، وبعد ما تتحمر طلعيها وحطيها على ورق نشاف علشان يتشرب الزيت.
4- بعد كده رصيها في طبق التقديم، وممكن تقدميها مع بطاطس أو رز أو مكرونة.
المقادير:
- كيلو صدور فراخ مفرومة كويس
- حزمة بقدونس أو كزبرة خضراء مقطعين قطعاً صغيرة جداً
- 1/2 ملعقة نعناع مفروم
- بيضة
- ملح وفلفل أسود وبهارات
- بصلة مقطعة قطعاً صغيرة جداً
- 2 قرن فلفل أخضر حار
- 3 فصوص ثوم مفرومين كويس
- بقسماط
- زيت للقلي
الطريقة:
1- هاتي صدور الفراخ المفرومة واخلطيها مع البقدونس والنعناع والفلفل الأخضر والثوم والبهارات والبيضة والبقسماط والملح وشوية زيت ذرة.
2- بعد ما تخلطي المقادير دي كلها مع بعضها شكليها على شكل كرات، ودخليها الثلاجة لمدة ساعة.
3- بعد مرور نص ساعة خرجيها من الثلاجة، واقليها في الزيت وخدي بالك إنك تهدّي النار عليها علشان تتحمر كويس، وبعد ما تتحمر طلعيها وحطيها على ورق نشاف علشان يتشرب الزيت.
4- بعد كده رصيها في طبق التقديم، وممكن تقدميها مع بطاطس أو رز أو مكرونة.