الارز بالكبد و الكلاوى
![](http://www.anaeve.com/wp-content/uploads/2011/06/ارز-بالمكسرات.jpg)
المقادير
كوب ارز مصرى
3كوب مرقه دجاج
نصف كيلو كبد وقوانص
بصله كبيره مفرومه
ملعقتان زبده+ملح وفلفل اسود
فلفه خضراء مقطعه صغير و يمكن الاستغناء عنها
الطريقه:
تقطع الكبد والقوانص وتشوح فى الزبده حتى يحمر لونها
نضيف البصل والفلفل الاخضر ونقلب
نضيف الملح وباقى التوابل
ثم نضيف الارز ونقلب
ثم نضيف مرقه الدجاج على الارز الى ان يصل الى مرحله الغليان ونترك الارز على نا ر
هادئه حتى تمام النضج و يقدم و ممكن اضافة الصنوبر على الوجه و بالهنا و الشفا