بسم الله الرحمن الرحيم
المقادير:
- 250 جرام من ورق العنب
- مقدار من خلطه الارز (3كوب)
- نصف كيلو بفتيك
- ليمون
- بصل
الطريقة ومعلومات:
تتبل اللحم بالبصل والملح والفلفل والبهارات.
ثم توضع فى اسفل الاناءثم من فوقها نضه شرائح البصل واليمون.
ثم نضع الورق عنب من فوقهموفى النهايه نضع من فوق الورق قليل من الصلصه ثم نسقيها
بالشوربه لو متاح عندك او بالماء وعليه مرقه دجاج ومتنسوش تعصرى ليمون عليهم(عدد اليمون حسب الرغبه).
عندما تصل للسوا نقلب الاناء فى سيرفيس كبير ونزيمنه ب بطاطس الشيبسى وتقدم
- 250 جرام من ورق العنب
- مقدار من خلطه الارز (3كوب)
- نصف كيلو بفتيك
- ليمون
- بصل
الطريقة ومعلومات:
تتبل اللحم بالبصل والملح والفلفل والبهارات.
ثم توضع فى اسفل الاناءثم من فوقها نضه شرائح البصل واليمون.
ثم نضع الورق عنب من فوقهموفى النهايه نضع من فوق الورق قليل من الصلصه ثم نسقيها
بالشوربه لو متاح عندك او بالماء وعليه مرقه دجاج ومتنسوش تعصرى ليمون عليهم(عدد اليمون حسب الرغبه).
عندما تصل للسوا نقلب الاناء فى سيرفيس كبير ونزيمنه ب بطاطس الشيبسى وتقدم