المكونات:
1/4 كيلو جمبري مقشر
1/4 كيلو كليماري
1/4 سمك فليه
1/2 كابوريه منظف ومقطعه نصفين
بصله متوسطه
4 فصوص توم
كرفس
معلقه كاري
فلفل ابيض مفروم
شوربه كريمه من 4 ملاعق دقيق وربع كوب زيت و4 كوب ماء وكوب لبن
طريقة التحضير:
اولا شوربه الكريمه
- يوضع الدقيق علي الزيت ويحمر حتي يصبح لونه ذهبي.
- ويوضع الدقيق واللبن وذره ملح وفلفل ابيض وتقلب جيدا وتترك حتي تغلي جيدا.
- باقي المكونات تفرم البصله مع الثوم ونحمر في قليل من الزيت ثم يوضع الجمبري والسمك والكلماري والكابوريا ويقلب جيدا حتي يجف الماء ثم يوضع شوربه الكريمه ومعلقه كاري وملح وفلفل ابيض ويترك حتي يغلي وتستوي المكونات 10 دقائق غليان وبالهنا والشفا
1/4 كيلو جمبري مقشر
1/4 كيلو كليماري
1/4 سمك فليه
1/2 كابوريه منظف ومقطعه نصفين
بصله متوسطه
4 فصوص توم
كرفس
معلقه كاري
فلفل ابيض مفروم
شوربه كريمه من 4 ملاعق دقيق وربع كوب زيت و4 كوب ماء وكوب لبن
طريقة التحضير:
اولا شوربه الكريمه
- يوضع الدقيق علي الزيت ويحمر حتي يصبح لونه ذهبي.
- ويوضع الدقيق واللبن وذره ملح وفلفل ابيض وتقلب جيدا وتترك حتي تغلي جيدا.
- باقي المكونات تفرم البصله مع الثوم ونحمر في قليل من الزيت ثم يوضع الجمبري والسمك والكلماري والكابوريا ويقلب جيدا حتي يجف الماء ثم يوضع شوربه الكريمه ومعلقه كاري وملح وفلفل ابيض ويترك حتي يغلي وتستوي المكونات 10 دقائق غليان وبالهنا والشفا