نجوم مصرية
منتديات نجوم مصرية منتديات شباب وبنات بنات طبخ و وصفات



تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل




شوربة لسان العصفور باللحمة المفرومة

 

شوربة لسان العصفور باللحمة المفرومة



تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل


المقادير
1/2 كيلو مكرونة لسان عصفور
3 أكواب شوربة فراخ أو لحمة
1/2 كوب لحمة معصجة
ملح + فلفل
2 حبة حبهان
1/2 كوب سمنة

الطريقة
1- هاتي حلة وسخّني فيها السمنة، وبعد كده ضيفي إليها لسان العصفور مع استمرار التقليب لغاية ما لون لسان العصفور يبقى ذهبي..

2- لما تلاقي إن لسان العصفور بقى ذهبي ضيفي ليه شوربة الفراخ أو اللحمة، واللحمة المعصجة والملح والفلفل والحبهان وقلبيهم مع بعض، وسيبيهم على النار لغاية ما الشوربة تغلي..

3- بعد ما الشوربة تغلي هدي نار البوتاجاز، وغطي عليها، وسيبيها لمدة ربع ساعة لو لغاية ما لسان العصفور يستوي ممكن أنك تضيفي شوربة تاني إذا لزم الأمر.

4- بعد ما لسان العصفور يستوي اطفي البوتاجاز وحطيه في أطباق الشوربة.






المقال "شوربة لسان العصفور باللحمة المفرومة" نشر بواسطة: بتاريخ:



اسم العضو:
سؤال عشوائي يجب الاجابة عليه

الرسالة:


رابط دائم

مواضيع مشابهة:
اكلة مبتكرة طاجن لسان العصفور باللحمة المفرومة
طريقة عمل فراخ بالبصل و الطماطم- رقاق باللحمة- شوربة لسان عصفور بالخضار- فول بالثوم و الطماطم
شرح طريقة عمل شوربة لسان العصفور
شوربة لسان العصفور

Powered by vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
جميع الحقوق محفوظة © fmisr.com منتديات نجوم مصرية