طريقة عمل شيكن شيز سلاد
المقادير:
150 جم أوراق جرجير -- 2 عدد كرات سلايز مفروم -- 1 عدد خيار سلايز -- 2 عدد بصل أخضر سلايز مفروم -- 50 جم بقدونس مفروم -- 25 جم عين جمل محمص -- 2 عدد صدور فراخ -- 5 جم ملح -- 5 جم فلفل -- 5 جم زعتر -- 5 جم روز ماري
طريقة عمل مكسيكان تشيللى باى
المقادير:
50 مل زيت ذرة -- 20 جم ثوم مفروم -- 1 عدد فلفل أحمر برونيز سلايز -- 1 عدد فلفل أخضر برونيز سلايز -- 1 عدد كرات برونيز -- 10 جم شطة بودر -- 400 جم طماطم كونكاسيه -- 2 صدور فراخ مكعبات -- 325 جم ذرة حلوة
طريقة عمل ستروبرى تارتريت
المقادير:
العجينة: 125 جم دقيق -- 50 جم سكر بودرة -- 75 جم زبدة -- 1 عدد أصفر بيض -- 50 مل ماء مثلج ، الكريم: 200 مل لبن -- 2 عدد أصفر بيض -- 5 جم فانيليا -- 40 جم سكر -- 25 جم كورن فلور -- 25 جم دقيق -- 125 جم فريش كريم مخفوق -- 350 جم فراولة أنصاف -- 100 جم جيلي للتلميع