450 جم لحم فراخ مكعبات (المارنيه): 40 مل صويا صوص -- 20 مل خل أرز -- 5 جم ملح -- 5 جم فلفل -- 10 مل زيت سمسم 100 مل ذرة -- 20 جم ثوم قطع -- 20 جم جنزبيل مبشور -- فلفل أخضر برونيز -- بصل برونيز -- جزرة سليز -- 20 مل زيت سمسم -- 20 جم بصل أخضر برونيز ( الصوص ): 150 مل خل أرز -- 80 جم سكر -- 40 مل صويا صوص فاتح -- 100 جم كاتشب
فروتي داك:
2 عدد صدر بط سليز -- 25 جم دقيق ذرة -- 25 جم بهارات فراخ -- 25 مل زيت فلفل حار -- 225 جم بصل صغير مقشر -- 2 عدد ثوم مقطع -- 100 جم سويت كورن -- 175 جم قطع أناناس كمبوت -- 6 عدد بصل أخضر سليز -- 50 مل بلام صوص ( برقوق ) تقدم مع فرايد لونج بينز (فرايد لونج بينز): 280 جم فاصوليا خضراء -- 25 مل زيت ذرة -- فلفل أحمر سليز -- 5 جم ملح -- 10 جم سكر
كوكونات كاستر باي:
فورمة سابليه (الحشو): 500 مل لبن -- 175 لبن جوز هند -- 175 جم سكر بودرة -- 40 جم كاستر بودرة -- 40 مل لبن -- 2 عدد أصفر بيض -- 150 جم جوز هند
برنامج المطبخ للشيف حسن وحلقة الخميس 16 فبراير 2012 وطريقة عمل سويت أند سور تشيكن وفروتى داك وكاستر باى يوتيوب كاملة