الخرشوف بالخضروات
مكونه من : 10 قطع خرشوف مسلوق -- ثمره بصل -- ثمرة جزر -- ثمرة بطاطس -- كوب مشروم -- كوب بسلة -- كوب قراصيا -- 2كوب بشاميل (البشاميل : 2 ملعقه دقيق -- 2 ملعقة زيت -- مكعب مرق خضروات -- 2 كوب حليب جوز الهند).
الجمبري بصوص البستو والنعناع
: مكونة من : نصف كيلو جمبري - ربع كيلو نعناع اخضر- نصف كوب مكرونة اسباجيتي مسلوقه -- مقادير البستو: (كوب ونصف أوراق ريحان -- كوب جبنه بارميزان مبشورة -- كوب زيت زيتون -- 7 فص ثوم -- 4/3 كوب لوز او صنوبر)
ترايفل بالكريمة الأنجليزيه
: مكونة من : 2 كوب من كيك سبونج (قطع) -- 2 كوب كريمة مخفوقة -- مجموعة فواكه الموسم -- الكريمة الانجليزية (ربع لتر لبن -- ربع لتر كريمة -- 3 صفار بيض -- ملعقة فانيليا -- نصف كوب سكر)
مكونه من : 10 قطع خرشوف مسلوق -- ثمره بصل -- ثمرة جزر -- ثمرة بطاطس -- كوب مشروم -- كوب بسلة -- كوب قراصيا -- 2كوب بشاميل (البشاميل : 2 ملعقه دقيق -- 2 ملعقة زيت -- مكعب مرق خضروات -- 2 كوب حليب جوز الهند).
الجمبري بصوص البستو والنعناع
: مكونة من : نصف كيلو جمبري - ربع كيلو نعناع اخضر- نصف كوب مكرونة اسباجيتي مسلوقه -- مقادير البستو: (كوب ونصف أوراق ريحان -- كوب جبنه بارميزان مبشورة -- كوب زيت زيتون -- 7 فص ثوم -- 4/3 كوب لوز او صنوبر)
ترايفل بالكريمة الأنجليزيه
: مكونة من : 2 كوب من كيك سبونج (قطع) -- 2 كوب كريمة مخفوقة -- مجموعة فواكه الموسم -- الكريمة الانجليزية (ربع لتر لبن -- ربع لتر كريمة -- 3 صفار بيض -- ملعقة فانيليا -- نصف كوب سكر)