طريقه عمل فراخ بالبطاطس و الليمون برنامج الستات مبيعرفوش يكدبوا و بتاريخ حلقه اليوم الثلاثاء 27/3/2012
طريقه العمل و التحضير ك
يتم تقطيع البطاطس أصابع سميكة ثم يتم تحميرها في الزيت ثم نضعها في البايركس ثم نسلق الفراخ ونقطعها قطع سميكة و نشوحها في طاسة مع قليل من الزيت حتى تأخذ لون ذهبي ثم نضع الشوربة مع الثوم مع الليمون ونقلبهم ونضع الفراخ على البطاطس ونضع خليط الشوربة والثوم والليمون عليهم ونغلفها بورق الألومنيوم وندخلها فرن حتى تنسجم مع بعض ونقدمها بجانب أرز ابيض وبالهنا والشفا
المقادير بالصور :
الشكل النهائي