المقادير:
1-نص ك لحم بفتيك شرائح
2-فلفل رومى احمر واخضر
3-بصلة متوسطه وفص توم
4-مشروم
5- كوب كريمه لبانى
6-ملح وفلفل ومكعب مرقه
التحضير:
معلقة سمنه وزيت ونشوح اللحم على نار عاليه لما يبقى لونه بنى نشيله ونحط البصل مكانه ونشوحه بس وعليه الفلفل
تشويح ثم نحط فص التوم ونقطعه نصفين علشان نا خد منها الرائحه ثم نرجع اللحم على الخليط ونزوده شوية ماء ومكعب المرقه والفلفل الاسمر
الطبخ:
نسيبه حتى يستوى وبعدين نضع المشروم والاخر الكريمه اللبانى ونوطى النار حتى يتقل الصوص ويقدمه مع رز
ابيض او مكرونه والف هن