بصوا انا عاشقه الشيكولاته و بجب الاكلير جدا و الحمد الله بعمله جامد
تعالوا نتعلمه مع بعض
مقادير بالعجينه
2 كوب دقيق
1.5 ماء
1/2 زيت
5 او 6 بيضات
زره ملح
ملعقه فانيليا صغيره
ملعقه سكر صغيره
طريقه عمل العجينه
نحط الكوب و نصف ماء علي نصف كوب الزيت و نحطه علي النار لحد ما يغلي
ننزله من علي النار و نحط الدقيق و نقلب
ونستنه شويه يبرد و بعد كده نكسر بيضه و نفلب لحد ما تختفي خالص
ونكل بيضه بيضه
المرحله التانيه :
نجيب صنيه و ندهنها خفيف و نبدا نحط العجينه ب القمع علي مسافات متوسطه
و ندخله الفرن لمده 10 الي 15 دقيق
بس كده
الحشو
كوب حليب واحد
2 م بودرة كاستر
2 م سكر
2 م زبدة
طريقة عمل الحشو
توضع المقادير معا و تحرك على النار حتى تصبح غليظة. تضاف قطعة الزبدة و يستمر في التحريك. يرفع من على النار و يترك حتي يبرد تماما لحين الاستعمال.
و ااخيرا نزينها بصوص الشيكولاته