المقادير : سمك بوري / بطاطس / حبه طماطم / حبه بصل / كرفس
الطريقة : نضفي السمك كويس اوي واغسلي بطنه كويس واغسليها بالليمون علشان يضيع الزفاره واحشي السمك بالحشو التقليدي
هاتي صينيه وقطعي فيها البطاطس شرائح وحبه طماطم شرائح وحبه البصل شرائح وقطعي عود الكرفس عليهم
بعدها ضيفي السمك فوق الوش وضيفي قليل من الماء والملح والكركم ودخليه الفرن وسيبيه يستوي براحته وبعدها افتحي الشوايه علي السمك علشان يكون له لون ذهبي رائع
قدمي معاه ارز ببصله
مقاديره كوب ارز – بصله
افرمي البصل وشوحيه في النار لحد ما يقرب للون البني الغامق جدا وضيفي عليه ربع كوب ماء وملح وفلفل وخليه يغلي لحد ما البصل يتسبك وبعدين ضيفي معيار كوب ماء وضيفي عليه الارز وقلبيه كويس وسويه بطريقه الارز العاديه وبالهنا والشفا