طريقة العمل
المقادير:
مقدار زيت زيتون سمك مقطع قطع كبيرة جمبري بالقشر جمبري مقشر قواقع كابوريا بصل جزر ثوم مفروم ملح فلفل كمون زنجبيل مطحون بابريكا روز ماري طازج جوزة الطيب زعتر طازج بطاطس مكعبات بسلة حليب مرقة زعتر مطحون شبت التحضير:يسخن قليل من الزيت في طاسة كبيرة على النار
ثم ضيفى السمك والجمبري بالقشرة
ويقلب حتى يحمر لونه.
ثم يرفع السمك والجمبري من الطاسة
وحمرى البصل في نفس الطاسة،
وضيفى إليه الجزر والثوم
ويتبل بالملح والفلفل والكمون والزنجبيل والبابريكا.
ثم تضاف القواقع وجوزة الطيب، ثم تقلب المحتويات.
الطبخ: تقطع الكابوريا أنصاف وتضاف
ثم يضاف إليه الروز ماري والزعتر والبطاطس والبسلة
يضاف الجمبري المقشر والسمك والجمبري بقشره المحمر
والحليب والمرقة.
تتبل المحتويات بالزنجبيل والبابريكا
والملح والكمون والزعتر والشبت وزيت الزيتون،
ثم يغطى الوعاء ويترك حتى تنضج المحتويات
وتقدم بالهنا والشفا
المقادير:
مقدار زيت زيتون سمك مقطع قطع كبيرة جمبري بالقشر جمبري مقشر قواقع كابوريا بصل جزر ثوم مفروم ملح فلفل كمون زنجبيل مطحون بابريكا روز ماري طازج جوزة الطيب زعتر طازج بطاطس مكعبات بسلة حليب مرقة زعتر مطحون شبت التحضير:يسخن قليل من الزيت في طاسة كبيرة على النار
ثم ضيفى السمك والجمبري بالقشرة
ويقلب حتى يحمر لونه.
ثم يرفع السمك والجمبري من الطاسة
وحمرى البصل في نفس الطاسة،
وضيفى إليه الجزر والثوم
ويتبل بالملح والفلفل والكمون والزنجبيل والبابريكا.
ثم تضاف القواقع وجوزة الطيب، ثم تقلب المحتويات.
الطبخ: تقطع الكابوريا أنصاف وتضاف
ثم يضاف إليه الروز ماري والزعتر والبطاطس والبسلة
يضاف الجمبري المقشر والسمك والجمبري بقشره المحمر
والحليب والمرقة.
تتبل المحتويات بالزنجبيل والبابريكا
والملح والكمون والزعتر والشبت وزيت الزيتون،
ثم يغطى الوعاء ويترك حتى تنضج المحتويات
وتقدم بالهنا والشفا