اشهى فطير بالجبنة مش هتلقية غير عندنا
المقادير
عدد 2 كوب دقيق مخبوزات
عدد 1 بيضة
ملعقة خمير فورية
عدد 4 ملاعق زيت نباتى
ماء دافئ للعجن
الحشو
واحد و نصف كوب جبنة بيضاء انتى تحبيها
ربع كوب بقدونس
قليل من الملح و الفلفل الاسود
عجينة شو
عدد واحد كوب ماء + ربع كوب زيت نباتى + واحد كوب دقيق + واحد بيضة
الطريقة
يغلى الماء مع الزيت ثم ضعى الدقيق مرة واحدة استمرى مع التقليب وعندما يبرد ضعى البيضة واخلطيهم جيدا ثم ضعى مقدار حشو الجبنة مع البقدونس و الملح و الفلفل الاسود و تقلبيهم جيدا
طريقة
1- بعد تخمير العجين افردى العجين على طاولة
2- قومى بتطيع الفطير على هيئة دوائر
3- احضرى ملعقة صغيرة وخذى الحشو و ضعية فى الوسط
4- اقفلى العجين مثل القطائف ويمكنك زرقشتها بقفلها من الحروف بشوكة صغيرة
5- قومى بوضعة فى الصنية و ادهنى وجة بالبيض
6- ضعية فى الفرن ساخن وانتظرى نضجة حتى يحمر وجه
وبالهناء و الشفا
المقادير
عدد 2 كوب دقيق مخبوزات
عدد 1 بيضة
ملعقة خمير فورية
عدد 4 ملاعق زيت نباتى
ماء دافئ للعجن
الحشو
واحد و نصف كوب جبنة بيضاء انتى تحبيها
ربع كوب بقدونس
قليل من الملح و الفلفل الاسود
عجينة شو
عدد واحد كوب ماء + ربع كوب زيت نباتى + واحد كوب دقيق + واحد بيضة
الطريقة
يغلى الماء مع الزيت ثم ضعى الدقيق مرة واحدة استمرى مع التقليب وعندما يبرد ضعى البيضة واخلطيهم جيدا ثم ضعى مقدار حشو الجبنة مع البقدونس و الملح و الفلفل الاسود و تقلبيهم جيدا
طريقة
1- بعد تخمير العجين افردى العجين على طاولة
2- قومى بتطيع الفطير على هيئة دوائر
3- احضرى ملعقة صغيرة وخذى الحشو و ضعية فى الوسط
4- اقفلى العجين مثل القطائف ويمكنك زرقشتها بقفلها من الحروف بشوكة صغيرة
5- قومى بوضعة فى الصنية و ادهنى وجة بالبيض
6- ضعية فى الفرن ساخن وانتظرى نضجة حتى يحمر وجه
وبالهناء و الشفا