السلام عليكم ورحمه الله وبركاته نقدم لكى اليوم سيدتى طريقه جميله جدا لتتبيل الفراخ انها وصفه رائعه ستنال اعجابك ان شاء الله وطريقتى في عمل التتبيله لفراخ المشويه ستعطيكى نتيجه رائعه افضل من الفراخ التى تشتريه من الخارج اليكى سيدتى مقادير التتبيله
1 معلقة زيت نباتى
1 معلقة شطة
1 معلقة قرفة
2 معلقة بهارات فراخ
1 بصلة متوسطة
1 طماطم متوسطة
1 فص ثوم كبير
قومى بخلط كل هذه المقادير في الكبه الي ان يتم خلطها جيدا وتصبح متجانسه وبعد ذلك انقعي الفراخ بها سواء كانت مقطعه او سليمه وتترك الفراخ في التتبيله لمده يوم كامل وبعد ذلك تشوي علي الجريل او توضع في الفرن وبعد اخراجها من الفرن ضعى بمنتصف الصينيه قطعه فحم مشتعله ونضعي علي الفحم ملعقه زيت وغطى الصينيه علي الفور لمده ربع ساعه وبعد ذلك قدمى الفراخ المشويه مع السلطات والخبز الابيض وبالهنا والشفا
1 معلقة زيت نباتى
1 معلقة شطة
1 معلقة قرفة
2 معلقة بهارات فراخ
1 بصلة متوسطة
1 طماطم متوسطة
1 فص ثوم كبير
قومى بخلط كل هذه المقادير في الكبه الي ان يتم خلطها جيدا وتصبح متجانسه وبعد ذلك انقعي الفراخ بها سواء كانت مقطعه او سليمه وتترك الفراخ في التتبيله لمده يوم كامل وبعد ذلك تشوي علي الجريل او توضع في الفرن وبعد اخراجها من الفرن ضعى بمنتصف الصينيه قطعه فحم مشتعله ونضعي علي الفحم ملعقه زيت وغطى الصينيه علي الفور لمده ربع ساعه وبعد ذلك قدمى الفراخ المشويه مع السلطات والخبز الابيض وبالهنا والشفا
دمتم في رعايه الله