نجوم مصرية
منتديات نجوم مصرية منتديات شباب وبنات بنات طبخ و وصفات



تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل




الذ اطباق فراخ شهية ومتنوعة

 

كلنا بنحب الفراخ بس اكتر الاوراك والدباببيس وياسلام لو متحمرة زمقرمشة كنتاكى ياه تصدقوا جعت
المهم سيبكم من كنتاكى دلوقتى حعملها لكم الحلقة الجاية المرة دى حركز على الصدور
والصدور نوعان صدور مخايه فليه وصدور بالعظم وطبعا انا حقول لكل طريقة تشترى ايه

اولا شاورمة صدور الفراخ
الطريقة الاولى علشان فى تكات مختلفة لعمل الشاورمة
المقادير
كلنا بنحب الفراخ بس اكتر الاوراك والدباببيس وياسلام لو متحمرة زمقرمشة كنتاكى ياه تصدقوا جعت
المهم سيبكم من كنتاكى دلوقتى حعملها لكم الحلقة الجاية المرة دى حركز على الصدور
والصدور نوعان صدور مخايه فليه وصدور بالعظم وطبعا انا حقول لكل طريقة تشترى ايه
اولا شاورمة صدور الفراخ
الطريقة الاولى علشان فى تكات مختلفة لعمل الشاورمة
المقادير

المقادير:-
صدرين فراخ مقطعة قطع صغيرة سلايدز

معلقتين مسطردة

متوسطة علبة زبادى
وعصير البصل قليل من الخل
فلفل اسود
توابل فراخ وملح نصف ليمونة

بصلة متوسطة مفرومة قطع صغيرة

فلفلرومى اخضر واحمر واصفر و2 طماطم مقطع سلايدز




الطريقة:-


1- نقوم خلط جميع المكونات السابقة مع الفراخ وتتبيلها جيدا وكذلك البصل نضعه مع الفراخ

ماعدا الفلفل والطماطم نضعهم عند قرب النضج
2-نترك الفراخ مع التتبيلة لمدة 4 ساعات او اكتر حسب الرغبة ونضعها فى الثلاجة

3- نقوم بتحمير الفراخ فى قليل من السمن ومعها البصل ايضا
تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل


وعند قرب النضج نضبف الفلفل والطماطم ونقلبهم مع الفراخ لمدة دقيقة ونغطى الحلة ونطفى على النار وبعد 10 دقايق نرفع الغطا ونعمل الذ سندوتش شاورما

انتظرونى فى فكرة جديدة جروبوا دى وقولوا لى رائيكم






المقال "الذ اطباق فراخ شهية ومتنوعة" نشر بواسطة: بتاريخ:
reemhmam
المقادير:

4 صدورفراخ فليه خالية من العظم -
علبة صلصة صغيرة
كوب من البقسماط ومخلوط عليه سبايسى) -
نصف كوب جبنة برميزان ناعم -
نصف كوب جبنة موزريلا -
ملح , ثوم بودرة , وبصل بودرة بنتشتريهم من عند العطار
شويه من الزيت .


الطريقة:

اولا اغسلي الدجاج ثم ضعيه في بلاستيك بواسطةكدق البفتيك دقىه ثم ضعي عليه الملح والثوم فيطبق ضعي البقسماط و جبنة البرميزان و اوريجانوا وهو عبارة عن زعتر ناشف و اخلطيهم جيدا
احضري صنية وضعي في قاعها صلصة وتبليها حسب رغبتك ة ثم خذي الدجاج وضعيه في قليل من الزيت ثم في البقسماط حتى يتغطى ثم ضعي الدجاج فوق الصلصة ثم ضعي فوق كل قطعة دجاج القليل من صلصة المتبلة ثم القليل من جبنة الموزريلا
ثم غطيها في ورق القصدير وسويها في فرن متوسط الحرارة لمدة 40 دقيقة
ويمكن تقديمها مع الارز و الصلطة وبالهنا




اسم العضو:
سؤال عشوائي يجب الاجابة عليه

الرسالة:


رابط دائم

مواضيع مشابهة:
اطباق مختلفة ومتنوعة من السلطات
طريقه عمل فراخ تحفه - عمل فراخ بطريقه سهله وبسيطه وغير مكلفه روووعه
بالفيديو طريقه عمل فراخ اسبانى - كفتة فراخ تيلاندى - فراخ بالافا من غانا
طريقة عمل كفته اللحم ،اطباق رمضانية شهية
mba in egypt شهية شهية وهى دى القضية

Powered by vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
جميع الحقوق محفوظة © fmisr.com منتديات نجوم مصرية