المهم سيبكم من كنتاكى دلوقتى حعملها لكم الحلقة الجاية المرة دى حركز على الصدور
والصدور نوعان صدور مخايه فليه وصدور بالعظم وطبعا انا حقول لكل طريقة تشترى ايه
اولا شاورمة صدور الفراخ
الطريقة الاولى علشان فى تكات مختلفة لعمل الشاورمة
المقادير
كلنا بنحب الفراخ بس اكتر الاوراك والدباببيس وياسلام لو متحمرة زمقرمشة كنتاكى ياه تصدقوا جعت
المهم سيبكم من كنتاكى دلوقتى حعملها لكم الحلقة الجاية المرة دى حركز على الصدور
والصدور نوعان صدور مخايه فليه وصدور بالعظم وطبعا انا حقول لكل طريقة تشترى ايه
اولا شاورمة صدور الفراخ
الطريقة الاولى علشان فى تكات مختلفة لعمل الشاورمة
المقادير
المقادير:-
صدرين فراخ مقطعة قطع صغيرة سلايدز
معلقتين مسطردة
متوسطة علبة زبادى
وعصير البصل قليل من الخل
فلفل اسود
توابل فراخ وملح نصف ليمونة
بصلة متوسطة مفرومة قطع صغيرة
فلفلرومى اخضر واحمر واصفر و2 طماطم مقطع سلايدز
الطريقة:-
1- نقوم خلط جميع المكونات السابقة مع الفراخ وتتبيلها جيدا وكذلك البصل نضعه مع الفراخ
ماعدا الفلفل والطماطم نضعهم عند قرب النضج
2-نترك الفراخ مع التتبيلة لمدة 4 ساعات او اكتر حسب الرغبة ونضعها فى الثلاجة
3- نقوم بتحمير الفراخ فى قليل من السمن ومعها البصل ايضا
وعند قرب النضج نضبف الفلفل والطماطم ونقلبهم مع الفراخ لمدة دقيقة ونغطى الحلة ونطفى على النار وبعد 10 دقايق نرفع الغطا ونعمل الذ سندوتش شاورما

انتظرونى فى فكرة جديدة جروبوا دى وقولوا لى رائيكم