بسم الله الرحمن الرحيم
نقدم لكم بالصور من برنامج الستات مبيعرفوش يطبخوا طريقه عمل فراخ مشويه بالذبادي و الروزماري
هذه الوصفه بتاريخ حلقه اليوم و هي وصفه رائعه و جميله اتمني منك تجربتها و ان شاء الله تعجبكم
المقادير :
- ك صدور فراخ
- كوب زبادى
- ملعقة جنزبيل طازج
- ملعقة ثوم مفروم
- ملعقة زعتر
- ملعقة روزمارى
- ملعقة مسترده
- ملح - فلفل
- ملعقتين زيت زيتون
- أرز للتقديم
طريقه العمل :
1- نضع الزبادي في بوله كبيره ثم نصع عليه الروزماري + رشه من الملح و الفلفل
2- نقوم برش عليه قليل من زيت الزيتون و نقلبهم جيدا
3- نضع الثوم و الفراخ عليهم و نقلهم جيدا
4- نضعم بعد ذلك في طاسه ساخنه على النار حتي تاخد الفراخ اللون الذهبي و تنضج جيدا
5- تقدم مع الارز البسمتي و الخضار المشوي و بالهنا و الشفا
نقدم لكم بالصور من برنامج الستات مبيعرفوش يطبخوا طريقه عمل فراخ مشويه بالذبادي و الروزماري
هذه الوصفه بتاريخ حلقه اليوم و هي وصفه رائعه و جميله اتمني منك تجربتها و ان شاء الله تعجبكم
المقادير :
- ك صدور فراخ
- كوب زبادى
- ملعقة جنزبيل طازج
- ملعقة ثوم مفروم
- ملعقة زعتر
- ملعقة روزمارى
- ملعقة مسترده
- ملح - فلفل
- ملعقتين زيت زيتون
- أرز للتقديم
طريقه العمل :
1- نضع الزبادي في بوله كبيره ثم نصع عليه الروزماري + رشه من الملح و الفلفل
2- نقوم برش عليه قليل من زيت الزيتون و نقلبهم جيدا
3- نضع الثوم و الفراخ عليهم و نقلهم جيدا
4- نضعم بعد ذلك في طاسه ساخنه على النار حتي تاخد الفراخ اللون الذهبي و تنضج جيدا
5- تقدم مع الارز البسمتي و الخضار المشوي و بالهنا و الشفا