نقدم لكم في منتديات نجوم مصريه طريقه جديده لعمل كفته الفراخ وهي الطريقه الجديده على الطريقه الروسيه
هذه الطريقه مقدمه من برنامج الستات ميعرفوش يكدبوا و الذي يذاع على قناه cbc
المقادير :
- ك صدور فراخ مفروم
- رشة جوزة الطيب
- ملعقة ك ثوم مفروم
- ملح - فلفل
- 2 كوب دقيق
- 2 كوب بقسماط
- 3 بيضه مخفوقه
- ملعقتين زيت
- زبده مكعبات
- شبت مفروم
طريقه العمل :
1- نضع الفراخ المفرومه في بوله فارغه
2- نضع عليها التوابل كلها من ثوم و ملح و فلفل و رشه جوز الطيب و نقلبهم جيدا
3- نقوم بعمل الكفته على هئيه كور و في الوسط نقوم باضافه قطعه من الزبده داخها ثم نغلقها جيدا
4- نضعها في الثلاجه لمده نصف ساعه
5- نقوم بعد ذك بوضعها في البيض ثم البقسماط ثم نقوم برصها داخل صينيه
6- نضعها في الفرن و نقوم باشعال الشوايه من الاعلي و الاسفل حتي تاخد لون ذهبي و بالهناء و الشفاء .
هذه الطريقه مقدمه من برنامج الستات ميعرفوش يكدبوا و الذي يذاع على قناه cbc
المقادير :
- ك صدور فراخ مفروم
- رشة جوزة الطيب
- ملعقة ك ثوم مفروم
- ملح - فلفل
- 2 كوب دقيق
- 2 كوب بقسماط
- 3 بيضه مخفوقه
- ملعقتين زيت
- زبده مكعبات
- شبت مفروم
طريقه العمل :
1- نضع الفراخ المفرومه في بوله فارغه
2- نضع عليها التوابل كلها من ثوم و ملح و فلفل و رشه جوز الطيب و نقلبهم جيدا
3- نقوم بعمل الكفته على هئيه كور و في الوسط نقوم باضافه قطعه من الزبده داخها ثم نغلقها جيدا
4- نضعها في الثلاجه لمده نصف ساعه
5- نقوم بعد ذك بوضعها في البيض ثم البقسماط ثم نقوم برصها داخل صينيه
6- نضعها في الفرن و نقوم باشعال الشوايه من الاعلي و الاسفل حتي تاخد لون ذهبي و بالهناء و الشفاء .