أعزائي أعضاء نجوم مصرية معانا النهاردة طريقة عمل كفتة مشوية في الفرن
المقادير
نص كيلو لحمه مفرومه
2 بصله صغيره او متوسطه
طماطمايه
بقدونس
ملعقه ونص فلفل اسود صغيره
3 ملاعق ملح صغيره
3 ملاعق ونص بهارات صغيره
طريقة التحضير
نبشر البصل والطماطم ونقطع البقدونس قطع صغيرة ونحط عليهم الملح والفلفل والبهارات ونقلبهم كويس مع بعض وده شكلهم
وبعد كده ناخد اللحمه المفرومه ونحطها على الخليط ده ونقلبهم كويس مع بعض كده
ونبدأ بقا نصبعهم ونحطهم فى الصينيه
باستخدام ملعقه الاكل لو عندك سيخ يبقا زى الفل استمررررى
و بكون قبل كده مسخنه الفرن وبحط فيها الصينيه وبسيبها على نار متوسطه لمده ساعه تقريبا او على حسب فرنك بقا
فى ساعات فرن بتكون ناره عاليه والعكس
اما بيكون قدامها زى 5 او 10 دقايق عشان تستوى
و اكون محضره ورقه فويل اغطى بيها الصينيه
تقطعي بقدونس كفرش للحمه على الطبق تزوقيه بحلقات الشيبسى
و بالهنا و الشفاااا
المقادير
نص كيلو لحمه مفرومه
2 بصله صغيره او متوسطه
طماطمايه
بقدونس
ملعقه ونص فلفل اسود صغيره
3 ملاعق ملح صغيره
3 ملاعق ونص بهارات صغيره
طريقة التحضير
نبشر البصل والطماطم ونقطع البقدونس قطع صغيرة ونحط عليهم الملح والفلفل والبهارات ونقلبهم كويس مع بعض وده شكلهم
وبعد كده ناخد اللحمه المفرومه ونحطها على الخليط ده ونقلبهم كويس مع بعض كده
ونبدأ بقا نصبعهم ونحطهم فى الصينيه
باستخدام ملعقه الاكل لو عندك سيخ يبقا زى الفل استمررررى
و بكون قبل كده مسخنه الفرن وبحط فيها الصينيه وبسيبها على نار متوسطه لمده ساعه تقريبا او على حسب فرنك بقا
فى ساعات فرن بتكون ناره عاليه والعكس
اما بيكون قدامها زى 5 او 10 دقايق عشان تستوى
و اكون محضره ورقه فويل اغطى بيها الصينيه
تقطعي بقدونس كفرش للحمه على الطبق تزوقيه بحلقات الشيبسى
و بالهنا و الشفاااا