الفكرة اصلا ايطالى وايطالى شبيه للمصرى خصوصا فى تذوق الطعام والدليل الاسبجاتى والمكروناتو والبيتزا الايطالينو ونعمل ايه بقى فى قسم الحيلوياتو نعمل النهاردة كرات الشيكولا فيريرو روشيه
المقادير:
1- كمية من البندق العادي والبندق المجروش..
2-شكولاته خام 200 جرام..
3 - ملعقتان كبيرة شوكولاته نوتيلا.
4- من 40 الى 50 جرام زبدة (اي نصف اصبع)
5- قوالب اشكال
شوكولاته فيريرو روشيه خمس خطوات تنفذ بدقة لنجاح العملية والمولود يطلع سليم
1- تحطون الزبدة + الشيكولاته الخام في حمام مائي.. وتذوبونها زي 2 ..
3- تضيفون كمية من البندق المجروش انا حطيت 200 غرام تقريبا
4- تضيفون ملعقتاان نوتيلا على الخليط5
طريقة عملها في القالب:
1 - تزيدون كمية بسيطه جدا في القالب .. عشان يبان الشكل
2- تضيفون البندق عليه ..
3- تحطون الخليط على القالب
4-وتكملون زي الخطوات الثلاث الأولى ..
5 -بعد ما تخلصون تحطوها في الثلاجة لغاية ما تجمد مرة
تطلعونها من الثلاجة و تقلبونها .. طبعا على حسب القالب اللي بتحطينها..
ولا للحوجة للجاهز
المقادير:
1- كمية من البندق العادي والبندق المجروش..
2-شكولاته خام 200 جرام..
3 - ملعقتان كبيرة شوكولاته نوتيلا.
4- من 40 الى 50 جرام زبدة (اي نصف اصبع)
5- قوالب اشكال
شوكولاته فيريرو روشيه خمس خطوات تنفذ بدقة لنجاح العملية والمولود يطلع سليم
1- تحطون الزبدة + الشيكولاته الخام في حمام مائي.. وتذوبونها زي 2 ..
3- تضيفون كمية من البندق المجروش انا حطيت 200 غرام تقريبا
4- تضيفون ملعقتاان نوتيلا على الخليط5
طريقة عملها في القالب:
1 - تزيدون كمية بسيطه جدا في القالب .. عشان يبان الشكل
2- تضيفون البندق عليه ..
3- تحطون الخليط على القالب
4-وتكملون زي الخطوات الثلاث الأولى ..
5 -بعد ما تخلصون تحطوها في الثلاجة لغاية ما تجمد مرة
تطلعونها من الثلاجة و تقلبونها .. طبعا على حسب القالب اللي بتحطينها..
ولا للحوجة للجاهز