بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
الى كل اخواتى وحبايبى الحلوين اعضاء وزوار منتدى نجوم مصريه والى كل عشاق اكلات كباب حله والارز الابيض النهارده اختكم وحبيبتكم العسولة داليا جيبالكم اجمل طريقه لعمل كباب حله والاز الابيض واليكم هذه الطريقه بخطوات سهله جدا وبسيطه يارب تنال اعجاكم
المقادير:-
: لحمة مكعبات بصل قرفة قرنفل وبهار حلو وزر ورد وفلفل ابيض)وملح -ملعقة خل واحدة ملعقة زبادى واحدة وبهارات حصى(عود قرفة وعود قرنفل وحبهان مع ورق لورى ثوم مفروم 3 كوب حليب ساخن مش مغلى ملعقة سمنة ملح وفلفل ابيض ملعقة قشطة
• التحضير:-
• : بالنسبة للكباب حلة
انا حضرت لحمة مكعبات وتبلتها ليلة فى التلاجة بالبصل او المية بس مع بهارات مطحونة(قرفة قرنفل وبهار حلو وزر ورد وفلفل ابيض)وملح وملعقة خل واحدة وانا ضيفت من عندى ملعقة زبادى واحدة
نيجى للمعمرررررررررررررر الرائع المفلفل
جهزت 3 كوب ارز ونقعته كتير وحضرت البرام وحطيت 3 كوب حليب ساخن مش مغلى مهم جدا عشان يعمل وش مع ملح وفلفل ابيض وملعقة سمنة كبيرة
وعلى الوش ملعقة قشطة كان عندى وش لبن بيبقى تحفة
• الطبخ:-
• : بالنسبة للكباب حلة
حضرت على النار ملعقة سمنة وبهارات حصى(عود قرفة وعود قرنفل حبهان مع ورق لورى)وبس وشوحت ثوم مفروم وشوحت اللحمة مع التوم وانا ضغطها فى حلة اسرع وضيفت كوب مية لو فى حلة عادية هتبصى عليها كل شوية مع اضافة مية ليها فيه ناس هتسالنى ليه ما شيلتيش البصل منها هقوللك لانى عايزة الصوص تقيل مع المعمر مالوش حل
ولو عايزة معاها خضراوات انشلى اللحمة ارجوكى اللاول وبعدين ضيفيها على الصوص
نيجى للمعمرررررررررررررر على الفررررن ساااااااااااخن تحت خالص
لمدة ساعة تقريبانصيحة عن تجربة
المعمر فى الطاجن او البرام افضل بكتير من الصوانى بجد
اولا مش بيتحرق من تحت وبيوزع درجة الحرارة كويس من كل الجهات
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
الى كل اخواتى وحبايبى الحلوين اعضاء وزوار منتدى نجوم مصريه والى كل عشاق اكلات كباب حله والارز الابيض النهارده اختكم وحبيبتكم العسولة داليا جيبالكم اجمل طريقه لعمل كباب حله والاز الابيض واليكم هذه الطريقه بخطوات سهله جدا وبسيطه يارب تنال اعجاكم
المقادير:-
: لحمة مكعبات بصل قرفة قرنفل وبهار حلو وزر ورد وفلفل ابيض)وملح -ملعقة خل واحدة ملعقة زبادى واحدة وبهارات حصى(عود قرفة وعود قرنفل وحبهان مع ورق لورى ثوم مفروم 3 كوب حليب ساخن مش مغلى ملعقة سمنة ملح وفلفل ابيض ملعقة قشطة
• التحضير:-
• : بالنسبة للكباب حلة
انا حضرت لحمة مكعبات وتبلتها ليلة فى التلاجة بالبصل او المية بس مع بهارات مطحونة(قرفة قرنفل وبهار حلو وزر ورد وفلفل ابيض)وملح وملعقة خل واحدة وانا ضيفت من عندى ملعقة زبادى واحدة
نيجى للمعمرررررررررررررر الرائع المفلفل
جهزت 3 كوب ارز ونقعته كتير وحضرت البرام وحطيت 3 كوب حليب ساخن مش مغلى مهم جدا عشان يعمل وش مع ملح وفلفل ابيض وملعقة سمنة كبيرة
وعلى الوش ملعقة قشطة كان عندى وش لبن بيبقى تحفة
• الطبخ:-
• : بالنسبة للكباب حلة
حضرت على النار ملعقة سمنة وبهارات حصى(عود قرفة وعود قرنفل حبهان مع ورق لورى)وبس وشوحت ثوم مفروم وشوحت اللحمة مع التوم وانا ضغطها فى حلة اسرع وضيفت كوب مية لو فى حلة عادية هتبصى عليها كل شوية مع اضافة مية ليها فيه ناس هتسالنى ليه ما شيلتيش البصل منها هقوللك لانى عايزة الصوص تقيل مع المعمر مالوش حل
ولو عايزة معاها خضراوات انشلى اللحمة ارجوكى اللاول وبعدين ضيفيها على الصوص
نيجى للمعمرررررررررررررر على الفررررن ساااااااااااخن تحت خالص
لمدة ساعة تقريبانصيحة عن تجربة
المعمر فى الطاجن او البرام افضل بكتير من الصوانى بجد
اولا مش بيتحرق من تحت وبيوزع درجة الحرارة كويس من كل الجهات