بسم الله الرحمن الرحيم
اليوم حنعمل مع بعض أكله جميلة جدا والكل بيحبها وهى الكبدة الأكسندرانى كيفية عملها والمقادير ايه وكدا مش عاوزة اطول عليكم يالا يأحلى أعضاء وأجمل زوار لموقعنا نجوم ندخل فى الموضوع ونبدأ على طول اول حاجة عاوزين كيلو كبدة ونقطعها صغيرة ونجيب طماطم مش كتير حسب متحبو وتقطعوها صغيرة وحانجيب حبة توم بس نفرومة وكمان نجيب فلفل رومى ونقطعة شرائح وحبة بهارات متنوعة بقة حسب المزاج واهم شىء الملح كمان وحبة عصير ليمون وممكن نجيب فلفل أخضر ونقطعة كمان شرائح وبصلتين نقطعهم صغيرين كدا وحبة خل وطبعا كل واحد بيعمل حسب المقدار اللى مطلوب مننا نيجى بقة لأهم شىء وهو طريقة العمل حنتبل الكبدة بالبصل والخل وكمان التوم والملح والبهارات كمان ونروح نوزعهم بطبق ونسيب الطبق دة يعنى 3 ساعات كدة دة علشان تتبل ونقوم محضرين اناء ونجيب فيه الزيت ونروح وضعين التوم ونقلب بقة شوية وهو على النار ونروح منزلين الكبدة ونقلب كمان وكمان ونوضع الفلفل الأخضر على الكبدة ونقوم مغطين الأناء اللى بنعمل فيه يعنى 20 دقيقة كدة وبكدة بقة ندخل فى الجد بقة نشيل الغطا ونقلب تقليبة حلوة من ايدنا الحلوة وكدة حلو اوى اوى ونحضر بقة العيش والطحينة والمخلل بقة والأكل بقة وبالهنا وشفاء لأحلى أعضاء فى الدنيا أعضاء نجوم مصرية
