اليوم نقدم لكل أعضاء وزوار موقع نجوم مصرية الأكلة التى يحبها الشعب العربى والشعب المصرى بالأخص وهى كرات البطاطس
فمعظم السيات لا يعرفون كيفية عمل هذه الأكلة الجميله التى نريدها دائماً فى الشتاء لانها بسيطة وجميله
وأيضا لا تأخذ وقت مننا فى عملها
سوف نقوم بتحضير وعمل الأكله الشهية
أولاالمقادير : نمشى خطوة بخطوة مع بعض علشان نطلع الأكله مظبوطة للأكل مباشرة
أول شىء نحضر كوبين ونصف بطاطس مسلوقة ونهرسها كدة علشان تكون مهروسة وسهلة فى العمل بعد كدة نحضر نصف معلقة صغيرة من بيانج باودر ومعلقة واحدة زبدة وتكون سايحة وكمان كوب ونص حينة ولو حبيتى تزودى حبة مافيش مشكلة اهم شىء مش تكثرو كتير
ندخل بقة على الطريقة السهلة وهى حانخلط المقادير اللى قولنا عليها دية كلها مع بعض كدة وبعد كدة نكور البطاطس المعروف طبعا بعد ما خلطنها نكورها وبعدين نحطها شوية بالفليزر شوية وبعد كدة نقوم نقليها وبهعد ما لونها يصفر كدة نقوم شايلهنا من الزيت ونصفيها كدة وبالهنا والشفا يا أحلى أعضاء.
فمعظم السيات لا يعرفون كيفية عمل هذه الأكلة الجميله التى نريدها دائماً فى الشتاء لانها بسيطة وجميله
وأيضا لا تأخذ وقت مننا فى عملها
سوف نقوم بتحضير وعمل الأكله الشهية
أولاالمقادير : نمشى خطوة بخطوة مع بعض علشان نطلع الأكله مظبوطة للأكل مباشرة
أول شىء نحضر كوبين ونصف بطاطس مسلوقة ونهرسها كدة علشان تكون مهروسة وسهلة فى العمل بعد كدة نحضر نصف معلقة صغيرة من بيانج باودر ومعلقة واحدة زبدة وتكون سايحة وكمان كوب ونص حينة ولو حبيتى تزودى حبة مافيش مشكلة اهم شىء مش تكثرو كتير
ندخل بقة على الطريقة السهلة وهى حانخلط المقادير اللى قولنا عليها دية كلها مع بعض كدة وبعد كدة نكور البطاطس المعروف طبعا بعد ما خلطنها نكورها وبعدين نحطها شوية بالفليزر شوية وبعد كدة نقوم نقليها وبهعد ما لونها يصفر كدة نقوم شايلهنا من الزيت ونصفيها كدة وبالهنا والشفا يا أحلى أعضاء.