السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
اهلا وسهلا بكل الاعضاء وزوار منتدى نجوم مصريه الكرام النهارده اختكم وحبيبتكم العسولة داليا جيبالكم طريقه جديده وسهله لعمل الكبدة الاسكندرانى من مطبخى بالخطوات والصور وتعتبر الكبده من الاكلات المحبوبه والمفضله لدى الكبار والصغار واليكم اجمل واطعم طريقه لعمل الكبده الاسكندرانى من مطبخى بخطوات سهله وبسيطه اتمنى ان تنال اعجابكم
المقادير
نص كيلو كبده اسكندرانى
جزرتين مفرومين
فلفل رومى
بصل مفروم
ثوم مفروم
ملح فلفل كمون بهارات لحمه رشة قرفه رشة جنزبيل بهارت عاديه
الطريقه
غسلت الكبده وصفيتها
وبعدين فرمت البصل وشوحته على النار مع حتى سمنه
وبعدين احمر البصل حطيت التوابل وضيفت الكبده وحطيت التوم المفروم
وبعدين قلبت كويس قوى قوى التكة الجديده بقى الجزر مالقتيس فلفل رومى كفايه ضفت جزر مفروم بدل الفلفل تجربه كده بس عملت ريحه وطعم مختلف تماما
مع التقليب المستمر وبعدين لقيت فلفل رومى قرن واحد قطعته اهو
وقلبت كويس متنسيش التوابل كل التوابل ضيفتها عملت ريحه ملت البيت وخصوصا القرفه
تجفه ضيفت شوية ميه وسيبتها تغلى على النار
وده الشكل النهائى