فراخ فى الفرن والطريقه جديده ولذيذه ومتاخدش معاكى وقت ولاجهد والطريقه دى بتبقى الفراخ خفيفة على المعده ومفيده للجسم ومعاه شوية التوابل اللى بجانب فوائدها بتدى طعم لذيذ للاكله وبتبقى فى مقادير من بصل وثوم وطماطم وكلها نباتات جميله جدا وبتدى مذاق وطعم جميل وعاوز اقللك ان جميع فوائد الاكله دى بتبقى محفوظه وبكده ح تستفيدى بكل الفيتامينات والمعادن والبروتين من لحم الدواجن الاستفاده الكامله وعلشان كده قولت طريقة جديده واتمنى تعجبكم
فراخ فى الفرن بطريقة جديدة
المكونات :
1 - فراخ
2 - بطاطس حلقا ت
3 - بصل حلقات
4 - ثوم مقطع صغير
5 - طماطم حلقات
6 - فلفل اخضر مقطع
7 - ملح / فلفل اسود / بهارات
8 - ورق فويل
الطريقة :
1 - يخلط البصل بالملح والفلفل والبهارات جيدا
2 - يفرد الفويل ويوضع نص المكوانات
3 - توضع الفراخ فى النص
4 - توضع باقى المكونات ويلف الفويل جيدا
5 - يوضع فى الفرن لمدة ساعتين
6 - افتحى الفويل وشغلى الشواية الى ان يحمر الوجه
وبالهنا والشفا