عزيزتى حواء كم تحبين ان تزينى سفرتك باجمل الاطباق وهل مللت من النزول والخروج لشراء الاطعمه الجاهزه اليوم سنعرض عليك
من اليوم ستوديعن العناء والتعب من اجل الطرق التقليديه وسوف تتمكنين بنفسك من عمل فراخ كنتاكى اجمل من كنتاكى نفسه فقط كل ما عليك قراءة هذا الموضوع جيدا وسوف تستطعين من عمل الفراخ بنفسك
اقراى جيدا هذا الموضوع واحضرى المقادير وتابعى الشرح
وبالهنا والشفا انتى واسرتك اجمل فراخ على اجمل سفره
المقادير
افضل واسهل طريقة لعمل فراخ كنتاكى
من اليوم ستوديعن العناء والتعب من اجل الطرق التقليديه وسوف تتمكنين بنفسك من عمل فراخ كنتاكى اجمل من كنتاكى نفسه فقط كل ما عليك قراءة هذا الموضوع جيدا وسوف تستطعين من عمل الفراخ بنفسك
اقراى جيدا هذا الموضوع واحضرى المقادير وتابعى الشرح
وبالهنا والشفا انتى واسرتك اجمل فراخ على اجمل سفره
طريقة عمل فراخ كنتاكى
المقادير
1- عدد 1 كلو دبابيس فراخ
2- بصله
3- طماطم – 5 فصوص ثوم
4- فلفل اسود – ملح
5- عدد 2 بيضة
6- دقيق
7- دقيق ذرة
8- عدد 1 كوب خل صغير
9- 1 ملعقة ملح ليمون على حسب رغبتك يمكن الاستغناء عنها
10- ليمونه كبيييييييييييرة
2- بصله
3- طماطم – 5 فصوص ثوم
4- فلفل اسود – ملح
5- عدد 2 بيضة
6- دقيق
7- دقيق ذرة
8- عدد 1 كوب خل صغير
9- 1 ملعقة ملح ليمون على حسب رغبتك يمكن الاستغناء عنها
10- ليمونه كبيييييييييييرة
طريقة تحضير فراخ كنتاكى
**** قومى بخلط الطماطم و البصل و الثوم و اليمون و الخل و الملح و اللفل الاسود و ملح الليمون فى الخلاط .
**** قومى بسكب الخليط على الفراخ فى اناء غويط
**** ضعى الفرخة لمدة كافية ى الثلاجة يمكنك تدبيلة الفرخ قبل قليها بيوم أو يمكنك وضعها فى الثلاجة لمدة من 4 : 5 ساعات
**** عند خروج الفراخ من الثلاجة تصفى فى مصفاة
**** توضع الفاخ فى الدقيق العادى ثم البيض ثم دقيق الذرة
**** يمكنك وضع جنزبيل فى دقيق الذرة لمحبى الفراخ الحارة
**** قليها فى زيت غزير
**** قومى بسكب الخليط على الفراخ فى اناء غويط
**** ضعى الفرخة لمدة كافية ى الثلاجة يمكنك تدبيلة الفرخ قبل قليها بيوم أو يمكنك وضعها فى الثلاجة لمدة من 4 : 5 ساعات
**** عند خروج الفراخ من الثلاجة تصفى فى مصفاة
**** توضع الفاخ فى الدقيق العادى ثم البيض ثم دقيق الذرة
**** يمكنك وضع جنزبيل فى دقيق الذرة لمحبى الفراخ الحارة
**** قليها فى زيت غزير