لكل الي بيحب العسل وبيخاف يشتري ويطلع مغشوش ومبيعرفش اذا كان مغشوش وله اصلي وكمان في عند كتييير مننا اعتقاد غلط جدا اننا نعرف العسل علي اساس اللون اذا كان فاتح او غامق ودي معلومه غلط جدا اذا كان العسل غامق او فاتح دي بتبقه بسبب طريقه التخزين بس ومالهاش أي تاثير علي اذا كان كويس وله لا ودلوقتي هقولكو علي طريقه تقدره تعرفه بيها اذا كان العسل اصلي وله مغشوش وطبعا احنا مش هنروح معمل كيميائي علشان علشان نعرف ده بس في طرق بسيطه جدا نقدر نعرف من خلالها والنتيجه بتبقه بنسبه كبيره صح هنجيب نوعين عسل مختلفين ونبقه محضرين علبتين وفيهم ميه ونحط في كل واحده نوع العسل اذا انتشر العسل مع الميه بسهوله في ده بيبقه مغشوش لكن اذا منتشرش جوه الميه بسرعه وكان متماسك يبقه ده اصلي ودي ابسط طريقه لمعرف اذا كان العسل مغشوش وله اصلي ... وده فيديو لتوضيح الفكره والطريقه
|