فيليه وجمبرى مغسولين ومتصفيين تمام من الميه ونتبلهم ثوم / ملح / كمون / كسبره ناشفه /عصير ليمونه / نقطتين خل ونسيبهم حوالى ساعه
الخلطه بقى دقيق وملح بسيط لأنهم مملحين من التتبيله / كمون / كسبره / بيكنج باودر / كركم بيدى لون حلو اوى وتعمليهم عجينه مش سائله اوى وتحطى فيهم الجمبرى
وبعدين على ورقة جرنال وعليها دقيق كتير تطلعى الجمبرى وتفرطيه بإيدك على الدقيق وتمسكى طرف الجرنال من الناحيتين و تدحرجى الجمبرى رايح جاى 4 او 5 مرات لحد ما يبقى مش ملزق فى بعضه وبعدين تحطيه على جنب والسمك نفس الطريقه
وتقليهم فى زيت حامى بيدخن من السخونة وبألف هنا