الطريقة :
انا تبلت دبابيس الفراخ بزبادي وملح وفلفل وكركم وكاري وتوابل فراخ وتسيبيها في التتبيلة يوم ،، وبعدين على النار تحطي معلقتين سكر لحد ميتحرقوا وبعدين تحطي الفراخ لحد متاخد لون الكراميل وتزودي شوية مية صغيرين ،، وبعدين تغطيها بورق فويل وتدخليها الفرن لحد متستوي بس
الرز : ببشر بصلة صغيرة وبحطها تدبل على النار وبحط ملح وفلفل وكاري وكركم وقرفة مطحونة وقرفة عيدان و حبهان ،، واسيبهم يتشوحوا شوية وبعدين احط مية الرز عادي ولما تغلي احط الرز