الطريقه والمكونات
المكونات : كيس مكرونة , صلصة طماطم , طماطم مقطعه مكعبات ,فلفل مقطع ,بصلة مبشورة ,كوب كبير شوربة ,كوب كبير كريمة, ملح , فلفل ,جبنة موزريلا
الطريقة : الاول هنجيب البصلة المبشورة ونشوحها ف زيت وبعدين نحط الطماطم والفلفل والصلصة ونقلبهم مع بعض شوية وبعدين نحط المكرونة عليهم من الكيس على طول يعنى من غير م تتسلق تبقى نية ,,ونقلبهم على بعض عشان تاخد لون الصلصة ,,وبعدين نحط الشوربة والكريمة عليهم ونسيبها لحد م تستوى (ملحوظة) نفضل نقلب المكرونه من وقت للتانى عشان متلزقش . وبعد م تستوى نحطها ف صينية بايركس ونزش عليها من فوق موزريلا وندخلها الفرن 5 دقايق بس لحد م الجبنة تدوب .
ملحوظة تانية : اللى معندهاش شوربة ممكن تستخدم 2 ماجى وتحطهم على مية مغلية , واللى مش عندها كريمة ممكن تعملها بنفسها وطريقتها : معلقة دقيق ونحمرها ف شوية سمنة وننزل عليهم بكوب لبن كبير بس متخليهاش تبقى زى البشاميل زودى اللبن عشان تبقى خفيفة زى الكريمة وطبعا