المقادير
كيس مكرونة فيونكات
هوت دوج مقطع حلقات
زتون مقطع حلقات
بصله صغير مقطعة صغير
فلفله باردة مقطعة
معلقة صلصة
2 كوب بشاميل سايل شوية
الطريقة
شوية زيت في حلة صغير واشوح فيها كل جاجة مرة واحدة البصل والفلفل والهوت دوج والزتون لحد ما يدبلو خالص ويستوو..اضيف معلقة الصلصة وملح وفلفل ومعلقتين مية كدا بس واسيبهم ع النار خمس دقايق
المكرونة بسلقها واصفيها وانزل بيها في كوبايتين البشاميل الخفيف
بجيب طبق واحط فيه المكرونة اللي بصوص البشاميل وفي النص احط خلطة الهوت دوج وازينها بالجبنة البارميزان او رومي مبشورة وفلفل الوان