المقادير
1كيس مكرونه 1/4كيلو فراخ بانيه عصير برتقال كوب كسبره خاضره ثوم زبده الطريقة نقطع الفراخ مكعبات ونحمرها فى الزبده اول ما تتحمر نحط عليها البرتقال ونسبها لما تتشرب ونتبلها بملح وفلفل وحته ثوم صغيره ،نسلق المكرونه ونصفيها بس منغسلهاش وهى سخنه نقلبها بقطعه زبده ونعمل بشمل خفيف شويه نقلب الفراخ مع المكرونه نضع الثوم فى قطعه ذبده ونضع فوقه الكسبره مقطعه صغير حتى تدبل ونضعهم فوق المكرونة والفراخ ونقلبهم مع بعض بعد كده نضعهم فى الصنيه ونضع البشمل فوقهم ونضع على الوش جبنه رومى / ملحوظه البشمل خفيف شويه والكسبره خاضره