السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
5 قطع سمك فيلية+3 معلق كبيرة مسطردهمعلقتين بصل مفروم+3 فصوص ثوم +حزمة كرفس +حزمة بقدونس+حزمة كزبره+ليمون مقطع شرائح
كوب عصير ليمون+3 معلق بهارات سمك +ملح وفلفل
طريقة التحضير
يغسل السمك وقومى بفتحات من الجناب لحشو المكونات
وبعد كدا قطعى الكرفس و البقدونس والكزبره والبصل والليمون وخاطيها ويتم حشو السمك بها
وبعد كدا قومى بوضع قليل من الماء للتسويهمن اعلى الفرن وفى قرب التسويه تدخل فى الفرن لمده خمس دقائق
وبالف هنا وشفاء