السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
تقطعين وتقلين الخضار (الباذنجان - البطاطس - الكوسا - الجزر)اللي تحبين انا كلها حاطتهاكتير من الناس بيحبوا الاكلات الشعبية وخاصة فى شعب مصر علشان كده انا انهارده جيبلكم اسهل
الخطوات
طريقه لعمل المصقعة
عارفين ان المصقعة اكلة جميلة جدا كل اللى عليكى انك هتبعى الخطوات اللى انا هقولك عليهاالخطوات
وترصينها بالصينيه
الباذنجان وبعده الكوسه والجزر والبطاطس
وبعدين تسوين لحمه مفرومه
بصل وثوم تحمسينهم وتحطين اللحمه وتخليها تستوي وتحطي شوية صلصه
وشويه مويه وطبعا بهار وملح
وتصبينها فوق البطاطس وتقطعين الفلفل الرومي شرائح وترصينه فوق اللحمه
وطماطم شرائح وترصينها
تذوبي 1 مكعب ماجي في نص كوب ماء وتصبينه على الصينيه
وتغطيها بالقصدير وتدخلينها الفرن
تقريبا تاخذ نص ساعه